Tacoskaller med fyld
Tacoskaller med fyld eller blot tacos, er en ret vi ofte får herhjemme. Den er nem at lave og så koster den ikke alverdens. Der er mange måder, hvorpå man kan lave tacos. Vi plejer at købe skallerne i supermarkedet, men dem kan man naturligvis også selv lave. Sidstnævnte tager dog noget længere tid og med to små børn, så har vi stadig til gode at prøve kræfter med det.
Som fyld til tacoskaller bruger vi oksekød, som vi svitser i en gryde, grøn iceberg salat, rød peber, rødløg, majs, revet ost, hjemmerørt guacamole, creme fraiche og salsa.
Fun fact
Vidste du, at Netflix har lavet en serie omkring “tacoens historie”?
Se flere opskrifter fra det mexicanske køkken >>.
Opskrift på tacoskaller med fyld
Indsendt af:
Udstyr
Ingredienser (Tryk på en ingrediens for at strege den over)
- 12 stk. tacoskaller
- 1 brev tacomix
- 500 gr. hakket oksekød
- 1 stk. iceberg salat
- 2 stk. rødløg
- 1 ds. majs
- 1 stk. rød peber
- 1 pose revet ost
- 1 gl. salsa
Guacamole
- 2 stk. avokado
- 2 fed hvidløg
- 3 spsk. creme fraiche
Sådan gør du (Tryk på et trin for at strege det over)
- Start med at snitte salat, rød peber og rødløg
- Tænd ovnen og sæt den til de grader, som er anvist på pakken med tacoskallerne
- Brun kødet i en gryde
- Tilsæt tacomix til kødet
- Mens kødet simrer, tilberedes guacamolen. Blend kødet fra avokadoerne og tilsæt hvidløg og creme fraiche
- Læg tacoskallerne ind i ovnen som anvist på pakken
- Anret grøntsagerne i et fad og servér, når skallerne har fået nok