Du er her: Hjem Opskrifter Aftensmad Spinatvafler med røget laks
Annonce
maj 24, 2021
2491 visninger
0 0

Spinatvafler med røget laks

Af
Annonce

Spinatvafler med laks

En gang i mellem kan det være sundt at vove pelsen og prøve nye ting af. Især for ens smagsløgs skyld. Det prøvede vi med denne spinat vafler opskrift. Normalt spiser man vafler som en dessert, men med tilføjelsen af spinat, kan det sagtens serveres som aftensmad. Vi blev i hvert fald positivt overrasket over, hvor godt det smager. Serverer man med røget laks og dressing, så er det næsten en stensikker vinder hos de fleste, vil jeg skyde på.

Vidste du, at spinat allerede blev dyrket for over 2.000 år siden i Persien?

Opskrift på spinatvafler

Opskrift på spinatvafler med røget laks

Indsendt af:

Peter EistrupPeter Eistrup
Utrolig lækker og nem opskrift på spinatvafler med røget laks.
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Aftensmad
Antal 4 personer
Kalorier 396 kcal

Udstyr

Køb Vaffeljern Vaffeljernet har:
  • Et varmebestandigt hus automatisk temperaturregulering.
  • Skridsikre fødder.
  • Non-stick belægning.
  • Kontrollampe, så du kan se hvornår det er klart til brug.
  • Rengøres nemt, opvaskemaskine frarådes.
Vaffeljernet er let at opbevare lodret og har praktisk opbevaring af ledninger. På alle Bestron Sweet Dreams-produkter får du 5 års fabriksgaranti.
(Du videresendes til hellebergskager.dk)
Vaffeljern
Minihakker

Ingredienser (Tryk på en ingrediens for at strege den over)
 

  • 2 dl. mælk
  • 2 tsk. bagepulver
  • 200 gr. hvedemel
  • 100 gr. smør
  • 1 dl. vand
  • 70 gr. frisk spinat

Sådan gør du (Tryk på et trin for at strege det over)
 

  • Start med at smelte smørret. Når det er smeltet, så sæt det til side og afkøl det.
  • Bland derefter bagepulver og mel sammen i en skål.
  • Tilsæt vand, mælk og det afkølede smeltede smør.
  • Hak spinaten fint. Gør det eventuelt med minihakker.
  • Tilsæt spinaten og rør blandingen godt rundt.
  • Tænd for vaffeljernet og varm det op.
  • Når vaffeljernet har fået den rette varme, så hæld lidt dej på bagepladerne og bag vaflerne.
  • Server eventuelt med røget laks, rødløg, agurker og en dressing.

Næringsindhold pr. portion

Calories: 396 kcalCarbohydrates: 41 gProtein: 7 gFat: 22 gSaturated Fat: 5 gCholesterol: 5 mgSodium: 410 mgPotassium: 228 mgFiber: 2 gSugar: 3 gVitamin A: 2616 IUVitamin C: 5 mgCalcium: 90 mgIron: 3 mg
Mere i samme kategori:
Aftensmad · Vafler
Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




mine-madopskrifter.dk

second_shiftnav_panel

Følg os