Opskrift på spaghetti bolognese med mini mozzarella
Her er en nem og lækker opskrift på spaghetti bolognese. Vi er ret vilde med mozzarella hjemme hos os, så vi vælger altid at tilføje nogle mini mozzarella til retten.
Nem spaghetti bolognese
Indsendt af:
Nem og lækker ret på spaghetti kødsovs.
Ingredienser (Tryk på en ingrediens for at strege den over)
- 3 spsk. olivenolie
- 1 stk. løg Stort
- 1 stk. gulerod
- 2 fed hvidløg
- 500 gr. hakket oksekød
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. basilikum
- 1 ds. flåede tomater
- 1 dl. oksebouillon
- Salt Efter behov
- Peber Efter behov
- 500 gr. spaghetti
- 1 pose mini mozzarella
Sådan gør du (Tryk på et trin for at strege det over)
- Start med at hælde olien i en gryde og varm den op
- Hak herefter løg, hvidløg og gulerod fint, hvorefter de hældes i gryden med olie. Lad det hele varme godt sammen i gryden
- Tilsæt oksekødet og lad brun det
- Tilføj oregano, basilikum og paprika og rør det godt sammen
- Tilføj de hakkede tomater
- Hæld oksebouillon i og rør rundt
- Lad retten koge koge godt igennem ved lavt blus i 20 minutter
- Mens kødsovsen står og simrer, så kog spaghettien
- Server retten med mini mozzarella
Næringsindhold pr. portion
Calories: 792 kcalCarbohydrates: 94 gProtein: 38 gFat: 28 gSaturated Fat: 10 gTrans Fat: 2 gCholesterol: 89 mgSodium: 185 mgPotassium: 638 mgFiber: 4 gSugar: 3 gVitamin A: 60 IUVitamin C: 1 mgCalcium: 57 mgIron: 4 mg
Mere i samme kategori:
Spaghetti