Du er her: Hjem Opskrifter Aftensmad Piratpølsegryde
Annonce
mar 18, 2021
21550 visninger
0 0

Piratpølsegryde

Af
Annonce

Når det skal være nemt – og børnevenligt

Fra tid til anden (eller ofte) står vi herhjemme og ved ikke, hvad vi skal lave af aftensmad. I en travl hverdag, så er det nogle gange det sidste man tænker på. Derfor er det rart at kende til retter, som både er nemme og hurtige at lave. Det er en piratpølsegryde.

Med to små børn i huset, så skal der nogle gange noget ekstra til, for at få dem til at sidde til bords. Derfor er vi store fans af retten, da ungerne finder det meget sjovt, at en pirat har en pølsegryde. Det kan der brygges mange fantasifulde historier om og inden vi ser os om, så har de ikke spist bare én, men hele to portioner! 😉

Opskriften er nem at gå til og tager blot omkring 30 minutter alt i alt at lave.

Hvis piratpølsegryde ikke lige falder i smag, så er et godt alternativ svensk pølseret, som de fleste børn også elsker.

Opskrift på piratpølsegryde

Opskrift på piratpølsegryde

Indsendt af:

Peter EistrupPeter Eistrup
Nogle gange skal det være nemt - og børnevenligt. Så gør det heller ikke noget, hvis retten har et navn, som børn synes er sjovt. Vores børn morer sig i hvert fald over, at en pirat har en pølsegryde. 😉
Opskriften er nem at gå til og tager ca. 30 minutter alt i alt at lave.
3.78 fra 27 stemmer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Aftensmad
Antal 4 personer
Kalorier 322 kcal

Ingredienser (Tryk på en ingrediens for at strege den over)
 

  • 6 stk. wienerpølser
  • 1 stort løg
  • 1 tsk. paprika
  • 2 tsk. karry
  • 200 gr. ærter Frosne
  • 1 bouillonterning
  • 2 dl. vand
  • 3 dl. madlavningsfløde
  • 3 spsk. ketchup
  • 1 citron Friskpresset
  • Olie Til stegning
  • Salt Efter behov
  • Peber Efter behov

Sådan gør du (Tryk på et trin for at strege det over)
 

  • Start med at hakke løgene fint og svits dem af olie i en varm gryde. Lad det hakkede løg blive blødt i gryden, dog uden at det tager farve.
  • Skær pølserne ud i stykker.
  • Tilsæt paprika, karry og pølserne i gryden, og lad det hele svitse i et nogle minutter.
  • Når det har stået lidt, så kom vand i gryden sammen med en smuldret bouillonterning, og lad retten koge lidt.
  • Tilsæt dernæst madlavningsfløde og ketchup. Retten skal igen koge lidt ind.
  • Tag de frosne ærter oh tilsæt dem. Lad gryderetten varme igennem.
  • Til slut, så smages piratpølsegryden til med lidt friskpresset citronsaft, salt og peber. Der kan eventuelt tilføjes lidt mere paprika eller karry, hvis behovet er til stede.

Næringsindhold pr. portion

Calories: 322 kcalCarbohydrates: 14 gProtein: 5 gFat: 28 gSaturated Fat: 17 gTrans Fat: 1 gCholesterol: 104 mgSodium: 52 mgPotassium: 233 mgFiber: 4 gSugar: 5 gVitamin A: 1516 IUVitamin C: 28 mgCalcium: 77 mgIron: 1 mg
Mere i samme kategori:
Aftensmad
Annonce
3.78 from 27 votes (27 ratings without comment)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




mine-madopskrifter.dk

second_shiftnav_panel

Følg os