Orientalsk kyllingegryde
Orientalsk kyllingegryde med masser af smag.
Opskrift på orientalsk kyllingegryde
Indsendt af:
Orientalsk ret med masser af smag.
Ingredienser (Tryk på en ingrediens for at strege den over)
- 400-500 gr. kylling
- Olivenolie Til stegning
- ½ spsk. rød karry pasta
- 2 fed hvidløg
- 200 gr. gulerødder
- 125 gr. bambusskud
- 1 stk. rødløg
- ¼ ltr. madfløde
- 1 ds. kokosmælk
- 200 gr. hvidkål eller spidskål
- Salt Efter behag
- Peber Efter behov
- Cashewnødder Som topping
Sådan gør du (Tryk på et trin for at strege det over)
- Karrypasta og hvidløg svitses kort i olivenolie i en tykbundet gryde eller sauterpande
- Kyllingebrystet skæres i passende stykker og tilsættes. Sauter indtil kødet har en let gylden farve
- Kål, gulerødder og rødløg renses og skæres i passende stykker og kommes ved kyllingekødet
- Kokosmælk og madfløde tilsættes og der røres godt rundet.
- Bambusskud tilsættes og det hele småkoger indtil kyllingen er mør og saucen har en let cremet konsistens
- Smag retten til med salt og peber.
- Server eks. med ris eller bulgur og drys lidt hakket cashewnødder over som topping
Næringsindhold pr. portion
Calories: 256 kcalCarbohydrates: 9 gProtein: 20 gFat: 15 gSaturated Fat: 4 gTrans Fat: 1 gCholesterol: 75 mgSodium: 116 mgPotassium: 462 mgFiber: 3 gSugar: 5 gVitamin A: 8567 IUVitamin C: 23 mgCalcium: 51 mgIron: 1 mg