Omelet med spinat
For nogle år tilbage valgte jeg at give mig selv en udfordring. Udfordringen gik ud på, at jeg skulle skulle stå knivskarpt til den efterfølgende sommer. For at kunne nå det mål, så spillede den rette kost en stor rolle. Her valgte jeg hver dag at spise omelet med spinat til morgenmad og selvom det i starten var lidt trægt at spise en så stor omelet, så blev det heldigvis hurtigt en vane. Sammen med en god proteinrig aftensmad hver aften, så blev resultaterne hurtigt tydelige og jeg nåede mit mål. ?
Vidste du i øvrigt, at ifølge et studie, så styrker æg og spinat dine reflekser, grundet det høje indhold af tyrosin. Hvad vil så være en bedre måde at starte sin morgen på, end med en omelet med spinat? Endda en velsmagende en af slagsen? Opskriften her på omelet, også kaldet æggekage, er såre simpel og tager ikke mere end 20-30 minutter at lave. Udover de ingredienser der er inkluderet her, kan du eventuelt eksperimentere med tomater, champignoner, peber eller noget helt fjerde. Kun din fantasi og kræsenhed sætter grænserne. ?
Hvis du har lyst til at se andre opskrifter til morgenmad, så klik her og lade dig inspirere.
Opskrift på omelet med spinat
Indsendt af:
Ingredienser (Tryk på en ingrediens for at strege den over)
- 4 æg
- 10 gr. revet ost
- 2 håndfulde spinat
- Olivenolie Efter behov
- Salt Efter behov
- Peber Efter behov
Sådan gør du (Tryk på et trin for at strege det over)
- Varm olien på en pande ved svag varme.
- Pisk æggene sammen med salt, peber, ost og spinat i en skål.
- Hæld blandingen på panden og lad det varme i fem minutter.
- Vend omeletten og lad det varme yderligere fem minutter på den anden side.
Serveringsforslag
- Server eventuelt med frisk persille.