
Smagfulde snobrødsvarianter
Der åbner sig en helt ny verden når man begynder at eksperimentere med en af de mest almindelige retter man laver over bål.
Her får du basisopskriften, men det er også muligt at dykke yderligere ned i guiden og prøve de forskellige ideer af
Se mit indlæg om Snobrødsdej og få inspiration til lækre ingredienser som du enten kan putte i dejen eller bruge som fyld.
Opskrift
- Bland gæren i vandet.
- Tilsæt salt og olie
- Tilsæt melet under æltning. Tilbagehold lidt mel.
- Ælt godt igennem og lad hæve i ca. 45 min.
- Inden brug – Ælt da dejen godt igennem.
Hvis du ikke skal bruge den med det samme, så sørg for ikke at komme for meget gær i, ligesom du også bør give dejen god plads i skålen til at kunne udvikle sig.. Ellers risikerer du at have dej i hele køleskabet. – Læs alternativt min opskrift på snobrødsdej uden gær.