Du er her: Hjem Opskrifter Bagværk og bagning Brød Mias langtidshævede boller
Annonce
mar 30, 2016
3147 visninger
0 0

Mias langtidshævede boller

Af
Annonce

Langtidshævede boller

Nemme og lækre boller til hverdag. Ca. 16 stk.

Opskrift på langtidshævede boller

Indsendt af:

Mia-JesperMia-Jesper
Nemme og lækre boller til hverdag. Ca. 16 stk
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 45 minutter
Ret Morgenmad
Antal 8 personer
Kalorier 418 kcal

Udstyr

Bagestålet (youtube)
Køb Bagestål + Kombispaden
  • Bagestålet Kernen i sortimentet. Bagestålet er stort set umuligt at ødelægge. Det leder og optager varmen 18 x bedre end en almindelig bagesten, og hjælper dig med at hæve dine bageresultater til et nyt niveau.
  • Kombispaden Kombispaden er uundværlig når du skal have din pizza eller dine brød og boller ind og ud af ovnen. Den fungerer både som forberedelsesplade og som bagespade.
(Du videresendes til bagestaalet.dk)
Bagestålet+Kombispaden
Køb Bagestålet kendt fra "Den store bagedyst"
  • Bagestålet Kernen i sortimentet. Bagestålet er stort set umuligt at ødelægge. Det leder og optager varmen 18 x bedre end en almindelig bagesten, og hjælper dig med at hæve dine bageresultater til et nyt niveau.
(Du videresendes til bagestaalet.dk)
Bagestålet
Køb Kombispaden
  • Kombispaden Kombispaden er uundværlig når du skal have din pizza eller dine brød og boller ind og ud af ovnen. Den fungerer både som forberedelsesplade og som bagespade.
(Du videresendes til bagestaalet.dk)
Kombispaden

Ingredienser (Tryk på en ingrediens for at strege den over)
 

  • 30 gr. gær
  • 7 dl. koldt vand
  • 2 spsk. olie
  • 2 spsk. hvidt sukker
  • 2 tsk. groft salt
  • 200 gr. grovvalsede havregryn
  • 200 gr. rugmel
  • 500 gr. hvedemel

Sådan gør du (Tryk på et trin for at strege det over)
 

  • Rør gæren ud i det kolde vand
  • Tilsæt havregryn, rugmel og ca. halvdelen af hvedemelet. Rør godt rundt
  • Tilsæt olie, salt, sukker og resten af melet og rør dejen færdig
  • Dæk skålen med film og stil den i køleskabet til næste dag
  • Tænd ovnen på 200 grader (over/undervarme)
  • Brug to skeer til at forme ca. 16 boller på en bageplade
  • Bag bollerne midt i ovnen i ca. 20-25 min.
  • Lad de nybagte boller køle af på en bagerist

TIP:

  • Brug gerne en røremaskine. Derved fås det bedste resultat.
  • Bollerne er velegnede til frysning

Næringsindhold pr. portion

Calories: 418 kcalCarbohydrates: 85 gProtein: 14 gFat: 3 gSaturated Fat: 1 gTrans Fat: 1 gSodium: 105 mgPotassium: 177 mgFiber: 8 gSugar: 1 gVitamin C: 1 mgCalcium: 26 mgIron: 5 mg
Mere i samme kategori:
Brød · Hjemmebagte boller · Bagværk og bagning · Morgenmad
Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




mine-madopskrifter.dk

second_shiftnav_panel

Følg os