
- Forberedelsestid: 20 minutter
- Tilberedningstid: 50 minutter
- Antal: 2 personer
Spaghetti med kalvekød, tomater, basilikum og hytteost
Denne madopskrift er enkel, men resultatet er utroligt velsmagende! Sørg for at skær kalvekødet ud i tern, før du sætter vand over til pastaen.
Ingredienser
- Olivenolie - 2 spsk.
- Kalvekød - 400 gr.
- Rødløg - 1 stk.
- Basilikum - 7-8 blade
- Spaghetti - 400 gr.
- Cocktailtomater - 250 gr.
- Hytteost - 100 gr.
- Sukker - ½ tsk.
- Salt - Efter behov
- Peber - Efter behov
Opskrift
- Start med at varme olien på en pande ved svag varme
- Skær kalvekødet ud i tern
- Steg kødet til det har fået nok
- Kog spaghettien som anvist på emballagen
- Skær løget ud i strimler og steg dem på panden med kød
- Halvér cherrytomaterne
- Lad spaghettien dryppe af, når den er kogt færdig - HÆLD IKKE VANDET FRA
- Kom cocktailtomaterne op i gryden med vand, og kog dem med sukker i to minutter
- Kom kødet og løg op i en varm gryde med spaghettien og bland rundt
- Kom tomater og basilikum ved
- Anret med hytteost, salt og peber