Nem opskrift på spaghetti bolognese
Klassisk og traditionel italiensk spaghetti bolognese. Nemt at lave og yderst velsmagende!
Opskrift på spaghetti bolognese
Indsendt af:
Hvis det en aften skal være nemt, så er denne ret en sikker vinder. Den er nem og hurtig at lave, og så smager den virkelig godt. En klar familiefavorit!
Ingredienser (Tryk på en ingrediens for at strege den over)
- 250 gr. pasta Spaghetti
- 500 gr. hakket oksekød
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
- 1 ds. pastasauce
- 2 stk. gulerødder Revet
- Salt Efter behov
- Peber Efter behov
- Oregano Efter behov
- Paprika Efter behov
Sådan gør du (Tryk på et trin for at strege det over)
- Varm olien i en gryde ved middel varme.
- Hak, og svits løg og hvidløg.
- Brun kødet, når løgene er blevet bløde.
- Krydr kødet efter behov.
- Kom pastasauce ved.
- Riv gulerødderne og kom dem i gryden. Bland det hele sammen og varm retten i 10-15 minutter.
- Samtidig med at kødsovsen står og simrer, så kog pastaen som anvist på emballagen.
Serveringsforslag
- Servér eventuelt retten med revet ost.
Næringsindhold pr. portion
Calories: 720 kcalCarbohydrates: 17 gProtein: 46 gFat: 51 gSaturated Fat: 19 gTrans Fat: 3 gCholesterol: 178 mgSodium: 830 mgPotassium: 1258 mgFiber: 4 gSugar: 10 gVitamin A: 713 IUVitamin C: 17 mgCalcium: 89 mgIron: 6 mg