Ribbensandwich, eller flæskestegssandwich, som den også minder meget om, hvem kan ikke lide det? Hjemme hos os er vi ret så vilde med det. Vi plejer som regel at have flere skiver kød i overskud, når vi får ribbensteg til aftensmad og så er det nærliggende, at lave ribbensandwiches dagen efter.

Nemt at lave ribbensandwich

Det gode ved ribbensandwich er, at det er så nemt at lave. Du skal blot bruge nogle burgerboller, rødkål, syltede agurker, dressing og så naturligvis nogle skiver fra gårdsdagens ribbenssteg. Varm skiverne af kød på en pande, smid burgerbollerne i ovnen eller på brødristeren, smør dem når de er færdige og meget mere skal der faktisk ikke til, andet end at tilføje rødkål og syltede agurker. DET er da nemt. 🙂

Hurtigt og nemt

Nogle gange skal det gå hurtigt med aftensmaden, samtidig med at det skal være nemt. Det kan børnefamilier, ældre og unge i dag relatere til. Udover at det er nemt at lave ribbensandwiches, så sparer man også lidt på kontoen, da retten ikke er særlig dyr at købe ind til og man bruger noget overskydende mad fra dagen før. Win-win.

Fun fact

På en grillbar på Østerbro i København, er det muligt at få serveret en 6 kg. stor flæskestegssandwich! ?

Af