Du er her: Hjem Opskrifter Aftensmad Citronfrikadeller med spinatpasta
Annonce
maj 17, 2016
1855 visninger
0 0

Citronfrikadeller med spinatpasta

Af
Annonce

Citronfrikadeller med spinatpasta

Er du til gode gamle klassiske danske frikadeller? Så er det ikke sikkert, at denne opskrift er noget for dig. Den er nemlig med citron … Ikke desto mindre så er de super velsmagende, og sammen med spinatpasta, så er retten faktisk super lækker. Opskriften er også nem, hurtig og lige til at gå til. Et friskt alternativ kunne også være græske frikadeller.

Var du bekendt med, at citroner oprindeligt stammer fra Indien?

citronfrikadeller med spinatpasta - mine-madopskrifter.dk

Opskrift på citronfrikadeller med spinatpasta

Indsendt af:

Peter EistrupPeter Eistrup
Nem og hurtig madopskrift på citronfrikadeller med spinatpasta.
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Aftensmad
Antal 4 personer
Kalorier 786 kcal

Ingredienser (Tryk på en ingrediens for at strege den over)
 

Frikadeller

  • 500 gr. hakket svinekød
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 æg
  • 3 spsk. rasp
  • 1 spsk. mel
  • 3 spsk. parmesanost
  • 1 spsk. oregano
  • ½ dl. mælk
  • 1 tsk. groft salt
  • ¼ tsk. peber
  • 2 spsk. olivenolie

Pasta

  • 250 gr. pasta Spaghetti, skruer eller penne
  • 150 gr. bacon i tern
  • 1 fed hvidløg
  • 25 gr. pinjekerner
  • 200 gr. frossen spinat
  • 3 stk. tomater
  • 2 spsk. olivenolie
  • Salt Efter behag
  • Peber Efter behag
  • Groft revet parmesan Efter behag

Sådan gør du (Tryk på et trin for at strege det over)
 

Sådan tilberedes frikadellerne

  • Rør alle ingredienserne sammen og lad farsen hvile tildækket i køleskabet i mindst 30 minutter.
  • Form frikadeller af farsen (med en ske eller med hænderne), og steg dem gyldne og sprøde i olivenolie på en pande.

Sådan tilberedes pastaen

  • Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen.
  • Halver tomaterne, fjern kernerne med en ske og skær tomatkødet i tern.
  • Steg baconternene sprøde og hæld fedtet fra.
  • Tilsæt hvidløg samt pinjekerner, og rist til pinjekernerne er gyldne.
  • Kom spinaten ved og steg under omrøring til den er tøet.
  • Kom tomaterne ved og steg endnu et par minutter.
  • Bland med pasta samt smør/olie, og smag til med salt og peber.
  • Drys godt med revet parmesan og server straks.

Næringsindhold pr. portion

Calories: 786 kcalCarbohydrates: 10 gProtein: 27 gFat: 71 gSaturated Fat: 26 gTrans Fat: 1 gCholesterol: 168 mgSodium: 622 mgPotassium: 859 mgFiber: 3 gSugar: 5 gVitamin A: 6241 IUVitamin C: 11 mgCalcium: 133 mgIron: 3 mg
Mere i samme kategori:
Aftensmad
Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




mine-madopskrifter.dk

second_shiftnav_panel

Følg os